Det ble litt slumping, men noe slikt :
-Rør ut en pk tørrgjær i 9 dl lunket vann, tilsett en dæsj olje, sukker, salt, hvitløk og krydder etter eget ønske. Jobb inn opptil 700-1000 gram mel, littt av gangen til du har en passe deig, den skal være litt løs og klissete. Hev..., slå ned og hev godt igjen... Hell deigen ut på en plate med bakepapir på, og jevn deigen litt ut, ca 2 cm høy (lurt å olje hendene her). Hev...
Stikk huller i deigen, på den ene halve helte jeg olje og hav-salt. På den andre ble det olje, soltørkede tomater, hvitløk og rosmarin (mmmm!)...
Jeg hevde den litt opp igjen (Ble kanskje overdrevent møe heving, men jeg hadde god tid, og brødet ble skikkelig godis...), og stekte det så midt i ovnen på 200 grader i 15 min.
SPIS!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar